COMUNICAT APIA: In atentia fermierilor botosaneni!

COMUNICAT APIA: In atentia fermierilor botosaneni! Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura, Centrul judetean BOTOSANI, informeaza ca in perioada 1 martie – 25 martie 2013,in cadrul Campaniei de depunere a cererilor pe unitatea de suprafata SAPS 2013, fermierii botosaneni au depus 10.334 de cereri pentru o suprafata totala de 32.471 hectare,ceea ce  reprezinta 66 %  fata de cererile programate pentru aceasta...

»Citeste tot articolul

Stiri

Depozit de furaje cuprins de flacari!

Autor: Doru P 
Publicat: 23-06-2010
Video (0)   Foto (1)   Comentarii (0)   Vizualizari (2030)  

Depozit de furaje cuprins de flacari!

Incendiu izbucnit in urma autoaprinderii furajelor! Incidentul s-a soldat cu pagube insemnate, 30 de tone de furaje fiind mistuite de flăcări.

În noaptea de 9 spre 10 iunie, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Botoşani a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje din localitatea Cucorăni, comuna Mihai Eminescu.

Când pompierii au ajuns la faţa locului, flăcările cuprinseseră întregul depozit, care se întindea pe o suprafaţă de 400 de metri pătraţi şi adăpostea 50 de tone de furaje.

Pentru localizarea şi lichidarea incendiului, s-a acţionat cu 5 autospeciale de lucru cu apă şi spumă, patru de la Detaşamentul de Pompieri Botoşani şi una de la Detaşamentul de Pompieri Dorohoi, iar autospeciala pentru descarcerare a asigurat iluminarea perimetrului pe timpul nopţii. D
in cauza focului foarte puternic, intervenţia pompierilor a durat mai bine 12 ore, fiind îngreunată atât de lipsa surselor de apă, cât şi de cantitatea mare de material combustibil, 30 de tone de furaje fiind mistuite de flăcări.

În urma cercetărilor efectuate de specialişti din cadrul I.S.U, s-a stabilit că incendiul s-a produs ca urmare a autoaprinderii furajelor, informeaza Compartimentul Informare şi Relaţii Publice al I.S.U. Botoşani.

«Inapoi«

COMENTARII

  1. Nu exista nici un comentariu. Fii primul care isi exprima parerea!

SPUNE-TI OPINIA

caractere ramase.